Krachttraining is cruciaal voor duursporters. Het maakt ze sneller, de coördinatie verbetert én het voorkomt blessures. Toch laten duursporters de krachttraining vaak schieten. Ze vinden het niet leuk, hebben geen goed programma of weten niet hoe ze het moeten opbouwen. Tot nu. Want Endurance Support maakt krachttraining leuk én gemakkelijk. Met korte online oefeningen die je thuis kunt doen.

“Krachttraining op jouw niveau”

√ Trainingsschema’s voor fietsen & lopen

√ Blessurepreventie schema’s

√ Oefeningen per spiergroep

√ Bodyweight only schema’s

√ Periodiek nieuwe schema’s voor variatie

ENDURANCE GRATIS

 • Probeer 14 dagen gratis
 • Geen betaalverplichting
 • Je hoeft niet op te zeggen

ENDURANCE MAAND

 • € 9,90 per maand
 • Maandelijkse incasso
 • Maandelijks opzegbaar

ENDURANCE JAAR

 • €99,- per jaar
 • 2 maanden gratis
 • Betaling in 1 keer
  Sale!
  CompareAdded
  Add to WishlistBrowse Wishlist
  Quick View
  Endurance trainingspakket

  Endurance trainingspakket

  Oorspronkelijke prijs was: € 59,95.Huidige prijs is: € 45,95.

  Waarom krachttraining voor duursporters?

  Mijn naam is Daniel van Schaik. Met mijn bedrijf Move-Support ben ik gespecialiseerd in het afnemen van inspanningstesten met ademgasanalyse en het begeleiden van duursporters met trainingsschema’s. Daarnaast ben ik docent bij….

  Hoi, ik ben Roel Heestermans. Ik ben sinds 2009 fysiotherapeut en sinds 2014 sportfysiotherapeut in Veenendaal bij Rembrandt Fysiotherapie en Revalidatie. Ik zie voornamelijk sporters met klachten aan de onderste extremiteit of sport gerelateerde klachten. Indien nodig kan ik….

  Veel wielrenners of mountainbikers denken dat zadelpijn, nekklachten, dode vingers of een pijnlijke knie horen bij lange fietstochten. Toch zijn deze vaak te voorkomen dankzij een betere fietshouding. Sportfysiotherapeut Roel Heestermans, van Endurance Support helpt je daarbij. Als gecertificeerd bikefitter stelt hij jouw fiets optimaal af op jouw lichaamsbouw én fietsdoelstellingen. Ervaar het verschil, voorkom blessures.

  Een goede hardlooptechniek voorkomt blessures, maar maakt je ook efficiënter. Tijdens de hardlooptechniek analyse op de loopband, krijg je een drietal geavanceerde sensoren op jouw lichaam. Op verschillende snelheden gaan we met deze sensoren meten hoe jouw hardlooptechniek is. Deze data vergelijken we met normwaardes om zo te kunnen concluderen of er verbeteringen in hardlooptechniek wenselijk, of zelfs noodzakelijk zijn. De analyse wordt ondersteund door videobeelden.