Het team

Mijn naam is Daniel van Schaik. Met mijn bedrijf Move-Support ben ik gespecialiseerd in het afnemen van inspanningstesten met ademgasanalyse en het begeleiden van duursporters met trainingsschema’s. Daarnaast ben ik docent bij Start2Move en leid ik fitness- en personal trainers op. Oorspronkelijk kom ik uit de fitnesswereld, waar ik veel ervaring heb opgedaan als trainer en met krachttraining. Met mijn ervaring op het gebied van zowel duursport als krachttraining wil ik sporters helpen beter te worden.

Ik ben zelf een liefhebber van zowel duurtraining als krachttraining. Hardlopen en fietsen zijn mijn “hoofd” sporten. Krachttraining zet ik zelf voornamelijk functioneel in, ter ondersteuning van het hardlopen en fietsen.

Hoi, ik ben Roel Heestermans. Ik ben sinds 2009 fysiotherapeut en sinds 2014 sportfysiotherapeut in Veenendaal bij Rembrandt Fysiotherapie en Revalidatie. Ik zie voornamelijk sporters met klachten aan de onderste extremiteit of sport gerelateerde klachten. Indien nodig kan ik ook met een echo kijken of er mogelijk schade of ontsteking aanwezig is en een nog meer passend beleid mee geven.

Naast fysiotherapeut voor ik bike fittingen uit en heb ik daarvoor Rembrandtbikefitting opgericht.

In de sport heb ik tot 2018 op eredivisie niveau waterpolo gespeeld. In 2016 ben ik in de zomers triatlon gaan doen met als climax de volledige Ironman van Mallorca. Ik word altijd getriggerd om beter te worden en mezelf uit te dagen in trainingen en doelstellingen. Daarnaast heb ik ook geleerd om het lichaam goed te onderhouden om vervelende blessures te voorkomen.